Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Crveni krst Bujanovac je organizacija koja deluje i sprovodi programe socijalnog, zdravstvenog, preventivnog i humanitarnog karaktera zacrtane u Strategiji razvoja Crvenog krsta Srbije, Statutu Crvenog krsta i Zakonu o javnim ovlašćenjima Crvenog krsta a sve na osnovu člana 4. i 23. Zakona o Crvenom krstu Srbije (Službeni glasnik RS br.107/2005), člana 21. Zakona o Društvenim organizacijama i udruženjima građana (Službeni glasnik SRS br. 24/82) i člana 106. Statuta Crvenog krsta Srbije a orijentišući se prema vremenu u kojem deluje i promenama koje nastaju u radu i organizovanju Crvenog krsta.

    DIFUZIJACRVENI KRST SRBIJE

CRVENI KRST BUJANOVAC

 

Sve pomenute aktivnosti, a koje su masovnijeg i vidljivijeg karaktera, Crveni krst kategoriše kao Difuziju tako da je i ovaj segment aktivnosti naše organizacije pokriven. Posebno treba napomenuti da Crveni krst Bujnovac ima jednog obučenog difuzera.

U saradnji sa Osnovnom školom „Branko Radičević“ i predmetnim nastavnikom iz Građanskog vaspitanja, organizovali smo predavanje iz oblasti Difuzije, za učenike 7 i 8 razreda pomenute škole

Podeli